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東京・恵比寿のスペシャルティコーヒー専門店、猿田彦珈琲。

How to Brew

 
①開ける / Tear off
バッグ上部のミシン目部分を矢印にそって切り取ってください。
Tear the perforation on the upper part of the pouch and remove.

②開く / Open carefully
左右のフックを広げ、上部を内側に押し込んでください。
この時、コーヒーの粉がこぼれないように注意してください。
Pull out both handles and push the top edge inward,
being careful not to spill the ground coffee.

③掛ける・押し込む / Hang tightly
バッグの注ぎ口が一番大きくなるようにフックを広げながら、3ヶ所をカップにかけてください。
(カップは前もって温めてください。)
Hang it in your cup, so that the mouth of the pouch is wide open.
(Warm up your cup beforehand.)

④注ぐ / Pour slowly
少量のお湯を粉全体にまわしかけ、20秒程蒸らします。
カップいっぱいになるまでお湯(200ml目安)を少量ずつ注ぎ、その後20秒浸け置きしたらゆっくりとカップから外してください。
Pour a small amount of hot water over the ground coffee, and let it bloom for about 20 seconds.
Pour little by little until your cup fills up (about 200ml), steep for 20 seconds, and remove from the cup.

抽出後のバッグはフック部をつまみ、しずくを切って捨ててください。
お好みで砂糖、ミルクをご使用ください。
Drain the drip bag pinching the handles before throwing away.
Add sugar and/or milk as desired.

 



① 準備 / Prepare
袋からコーヒーバッグを取り出し、カップに入れます。
Take the coffee bag out and place it in a cup.


② 蒸らす・浸す / Steep
カップにお湯を注ぎ(180-200ml)2〜4分待ちます。
Pour hot water (180-200ml) into the cup and wait for 2-4 minutes.


③ 抽出 / Extract
カップの中で上下に動かし(2030)
お好みの濃さになったらコーヒーバッグを取り出してください。
Dunk the bag 20-30 times and remove when the coffee reaches your desired strength.

 

You can also enjoy cold brewed coffee.
① 準備 / Preparation

グラスやボトルにコーヒーバッグをいれてその上から水を注ぎ(200ml)、コーヒーと水を馴染ませます。
Place a coffee bag in a glass or bottle and pour water (200ml) over it and blend the water and coffee.

② 浸す / Soak
グラスやボトルを冷蔵庫へ。(常温でもお作りいただけます)
Put the glass or bottle in the refrigerator. (Can also be made at room temperature.)

③ 出来上がり / Enjoy
一晩経ったらコーヒーバッグを取り出して完成です。
お好みで氷をいれてお楽しみください。
Leave overnight, then remove the coffee bag.
Add ice if desired and enjoy.

抽出時間の目安は6〜8時間です。お好みでご調整ください。
Suggested extraction time is 6-8 hours. Adjust the time to your preference.